Kategóriák

Frigo Trade Partner Épületgépészeti és Klímatechnikai Szolgáltató Kft. - Épületgépészet
Cím: 6722 Szeged, Petőfi Sándor sugárút 16.
Telefon: (62) 44 55 66
Web: http://www.frigotrade.hu
Email: marketing@frigotrade.hu

Ugye ismerős az az érzés, amikor a munkából hazaesve már csak egy kis pihenésre vágyunk? Természetesen ekkor jön meg az áramszámla, nyűgös a gyerek, és persze, hogy ekkor romlik el a mosógép is, ami miatt életünk párja nyaggat. Nem csoda, hogy már a plafonon vagyunk, amikor csenget a szomszéd, hogy ugyan menjünk már át megnézni a tévéjét, mert nem működik a távirányítóról, biztosan bedöglött.

Miután bosszankodunk egyet a számla miatt, megnyugtatjuk a gyereket, megjavítjuk a mosógépet és elemet cserélünk a szomszéd távirányítójában, beleesünk a fotelba és élvezzük, azaz élveznénk a kellemes pihenést, ha nem volnának azok az átkozott izzadságcseppek a homlokunkon. Persze, ilyenkor kánikula idején hiába tusol az ember ötpercenként és hiába teszi a nyakába a vizes törülközőt, semmi nem segít. Ez egy természetes dolog. Kánikula, meleg, izzadás. Ekkor szoktunk álmodozni arról, hogy pálmafák alatt hűs üdítőt (sört) szürcsölgetve fűszoknyás lányok legyeznek pálmaággal. Ja, és ekkor jön az asszony, hogy kész a vacsora. "Kinek van kedve ilyen melegben meleg kaját enni?" – fordul meg fejünkben, de persze kinyilvánítani nem akarjuk, ha már szegény pára egész délután a konyhában sürgött-forgott, hogy őuraságának a kedvében járjon. Inkább nem szólunk, hanem csendben bekanalazzuk a jó forró levest, majd a még gőzölgő másodikat, miközben majd hőgutát kapunk.

Ismerős eddig?

De itt mesénkben (ami talán nem is csak a fantázia szüleménye) egy fordulat következik:

Csengetnek.

Főhősünkhöz valami üzletkötőféle elegáns úr jött…, de mi a fenét akar? Oda sem tud figyelni, csak arra kapja fel a fejét, amikor azt hallja, hogy "klíma". Hogy is nem jutott neki ez előbb eszébe? Amikor a főnök klimatizált irodájába bemegy, olyan, mintha a lágy esti szellő érintené meg a vad nyári meleg után! De miért vegyen télre klímát? Ezt a kis időt, ami a melegből hátravan, már majdcsak kihúzza… aztán majd jövőre. Aham… ezt tavaly is már megfogadta… és természetesen nem lett belőle semmi. Most meg hőgutát kap.

Az üzletkötő valami kedvezményt is emleget… nem is rossz! Belevágunk!

Néhány nap múlva újra főhősünknél járunk, aki a munkából hazaérkezve a hűvös lakásba épp a házi feladatot kérdezi ki fiától, és kérdésünkre felelve – amely a klímázott lakás előnyéről kérdezi – csak annyit mond, hogy a harmóniát és a nyugalmat hozta az életébe a vásárolt klímaberendezés.

Ha Ön is meg szeretné teremteni magának, családjának vagy munkatársainak a harmóniát és a nyugalmat, hívjon bennünket és állunk az Önök rendelkezésére!