Kategóriák

Beldekor - Minőségi belső- és szárazépítészet - Építőipari kivitelezés
Cím: 1045 Budapest IV. kerület, Rózsa u. 14.
Web: http://www.beldekor.hu
Email: info@beldekor.hu

Magyarországon egyre nagyobb körben válik ismertté a gipszkarton, mint építőanyag. Mind több tervező, építész, beruházó és kivitelező ismeri meg azt a lehetőséget, amelyet e rendszer kínál, mind műszakilag, mind építészetileg és nem utolsó sorban gazdaságilag. Manapság már nem jelent nehézséget, ha boltívet vagy esetleg kupolát kell megalkotni ezekből az építőlemezekből.

A szárazépítészetben igyekszünk minden igényt kielégíteni, mindent részletre kidolgozni a lehető legjobb esztétikai és műszaki megoldást. Napjainkban leginkább gipszkarton falak és álmennyezetek, valamint az ezekhez kapcsolódó egyéb építészeti vagy szerkezeti elemek szerelésével, egyéb szárazépítési rendszerek alkalmazásával foglalkozunk.

Nézze meg weboldalunkon (http://www.beldekor.hu) található referenciáinkat, mely mennyezetek egytől-egyig megvalósthatóak panel-lakásokban is. A ~260cm-es belmagasságból csupán igény szerint 10-15 cm-t foglal el, ezért a meglévő bútorzatok cseréje sem szükséges. Különböző kivitelezési megoldásokkal akár nagyobb térérzetet is elérhetünk vele. A mennyezetben helyet foglaló halogén izzók illetve egyéb világító eszközök (pl. fényfűzér) fogyasztása sem igazán számottevő. Mindezek mellett növeli a lakás komfortfokozatát, melegebb, otthonosabb érzést biztosít. Nem elhanyagolható módon befolyásolja az ingatlan későbbi értékesítését, mind határidő, mind vételár tekintetében, ezért akár tekinthetjük úgy is, mint egy jó befektetést. Olyan környezetet teremthet, amelyben Ön és kedves családja sokkal jobban érezheti magát.
Kivitelezéseink során megrendelőink igényeit valósítjuk meg megfelelő szakmai háttér mellett. Szükség szerint tanácsokkal segítjük az elképzelések végső formába öntését. Kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!

Vállaljuk:
- ízléses, egyedi álmennyezetek kivitelezését,
- lakások teljes körű felújítását
(festés-mázolás, hideg-meleg burkolás).

Kedvező áron, rövid határidővel állunk rendelkezésére.

Ha felkeltettük érdeklődését, hívjon minket bizalommal!